Nu tar vi över ratten!
Nej nu får det vara nog. Nu får jag ta och skärpa mig jag kan inte hålla på så här, helt serriöst! Jag är så trött på att bry mig om vad andra tycker om mig. Men det går inte att sluta. Jag är helt slutkörd. Det värsta av allt är att jag bryr mig så mycket om vad andra tycker så jag har vänt allt emot mig. Jag har börjat tycka sånna idiotiska tankar om mig själv så det är helt sjukt. OCH jag är helt medveten om de tankarna. Jag vill ändra på mig men hur? För jag har försökt och det går åt skogen. Inte kul alls. Varje gång jag går förbi en spegel så stannar jag och suckar. 
Jag vet inte vad andra tycker om mig, men varför ska jag lägga ner min energi på att undra vad de tycker om mig. Om de inte gillar mig, fine. Varför ska jag bry mig?? Detta är mitt liv och jag har kommandot, jag styr mig själv och ingen annan styr mig. BARA JAG! Så nu får jag skärpa mig och ta ratten över mitt liv .. igen. 
Detta kommer aldrig sluta, eller hur? Det här är inte sista gången jag kommer ta över ratten och det kommer aldrig vara enkelt. Men jag måste ju försöka iallafall. 
Du som läser detta nu, du kanske inte har kommandot över din ratt. Ta då ratten och kör vart du vill, jag vet att du klarar det! Du kan köra vart du vill bara om du har händerna på ratten, tro på dig själv för du är en otrolig bra förare! 
 
 
STORA KRAMAR FRÅN EN VICTORIA!