Varför bryr man sig om vad alla andra tycker??
Förr...
När man var liten så kunde man sätta på sig vilka kläder som helst. Blommiga strumpbyxor med en T-shirt som var randig. Ett pärlhalsband och några pärlarmband. Ingen brydde sig vad man hade på sig, jag själv brydde mig inte hur jag såg ut med min blandning av olika kläder. Jag tyckte om de kläderna jag hade och tyckte dom var fina, det räckte på långa vägar. 
Idag...
Man köper kläder ifrån vad alla andra köper. Det är så svårt att välja vilka kläder man ska köpa, för man tänker alltid innan: "vad tycker andra om denna tröja?"
Innan man ska till skolan är det jätte svårt att bestämma sig vilka kläder man ska ha för samma fråga kommer upp "vad ska andra tycka om denna klädstil? Tycker dom att jag är fin i detta?" 
Man hittar något som är jätte snyggt i garderoben och tar på sig det, men det känns inte rätt. Det känns obekvämt och man vill bara ta av sig plagget. 
Så man har alltså köpt ett klädesplagg som man inte gillar. Men varför köpte man plagget då? Man köpte plagget för att man tyckte att andra skulle gilla plagget. 

Det här är några funderingar och tankar jag har haft, alla har olika åsikter men jag tycker att det är exakt såhär. 
Man bryr sig bara om vad andra tycker om en själv, och jag HATAR det. 
Jag själv försöker sluta bry mig om vad andra tycker men det är så svårt att stänga ute dom tankarna.